Consultancy

Ieder internetproject is verschillend. Geen adviestraject is daarom hetzelfde. Consult2 biedt u een oplossing op maat, precies afgestemd op uw situatie en behoefte. Onafhankelijk en objectief. Zodat u weet waar u staat en welke keuzes u kunt maken om uw doel te bereiken.

Consult2 inventariseert uw wensen tijdens een vrijblijvend gesprek, om inzicht te krijgen in het doel en gewenste resultaat van uw project. Ook wordt tijdens dit gesprek een analyse gedaan van sterke en zwakkere punten van uw project, waardoor u zelfs meteen al nieuwe inzichten kunt krijgen. Na dit gesprek is duidelijk welke rol Consult2 voor u kan invullen. Dit kan uit één of meerdere van onderstaande adviesvormen bestaan.

Functioneel ontwerp
Na de inventarisatie van uw project werkt Consult2 dit samen met u uit tot een functioneel ontwerp. Dit document bevat alle elementen die een technische partner nodig heeft om te begrijpen wat er gebouwd moet worden en hoeveel tijd dit ongeveer gaat kosten. Uiteraard kunt u dit document aan meerdere partijen voorleggen en op basis van hun voorstel voor aanpak en offerte een keuze maken. Wilt u in dit offertetraject verder ondersteund worden? Consult2 adviseert u graag!

Quick Scan
Heeft u zelf een functioneel ontwerp gemaakt, maar wilt u het door een onafhankelijke partij laten beoordelen? Consult2 scant het voor u, zodat u zeker kunt zijn dat u de juiste keuzes gemaakt hebt. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van uw functioneel ontwerp en dit voorleggen aan uw webontwikkelaar.

Technisch advies
Wilt u een technisch vraagstuk of discussiepunt met uw webontwikkelaar voorleggen aan een derde, onafhankelijke partij? Of wordt u overspoeld door technisch jargon en komt u er zelf niet uit? Consult 2 vertaalt de kern van de zaak voor u en beoordeelt het vraagstuk of discussiepunt.

Biedt uw technische partner een oplossingsrichting waar u aan twijfelt, of die u veel te kostbaar vindt? Consult2 kan dan in gesprek gaan met uw technische partner om de door hem geboden oplossingsrichting te beoordelen en eventueel andere opties aan te dragen. Consult2 garandeert objectief advies, waarbij uw wensen centraal staan!